maj

Unge musikere fra MGK Sjælland spiller koncert i Adventkirken

21.05.2024 kl. 19:30
 - 21.05.2024 kl. 21:00

Tirsdag d. 21. maj kl. 19.30 har man mulighed for at høre nogle af fremtidens professionelle musikere, når klassiske elever fra MGK Sjælland spiller koncert i Adventkirken.

Koncerten har denne gang guitaren i fokus, og da akustikken i Adventkirken passer fortrinligt til den klassiske guitar, er der ekstra god grund til at glæde sig til værker af bl.a. Fernando Sor, Heitor Villa-Lobos og Agustin Barrios Mangore, der har komponeret noget af den allermest kendte og velklingende musik for klassisk guitar.

MGK er et 3-årigt kursus, der bl.a. forbereder talentfulde, unge musikere til at kunne bestå konservatoriernes optagelsesprøver, og eleverne er netop nu i fuld gang med at forberede deres nært forestående års- og afgangsprøver.

Hvis man endnu ikke har oplevet en MGK-koncert, kan det varmt anbefales at nyde en aften i de unge musikeres velklingende selskab.

Der er fri entré til koncerten.