Sangerkoncert: Tanker om håb i Køge Adventistkirke

29.04.2023 kl. 15:00
 - 29.04.2023 kl. 16:00

Siden februar har der den sidste lørdag i hver måned været holdt Fællessangsarrangementer i Køge Adventkirke. Det har været nogle rigtig hyggelige timer i selskab med nogle af vores mest skattede sange og salmer fra Højskolesangbogen. Hvert arrangement har haft sit eget tema med reference til den årstid, vi gik igennem.

Næste Fællessangsevent bliver en Sangerkoncert, der kredser om spørgsmålet – Hvad er Håb, og hvor finder vi det? Medvirkende er 3 professionelle musikere – Anja Akselbo, Katja Grunth Larsen og Linnéa Villén, men med hver deres musikalske uddannelse. De vil prøve at besvare spørgsmålet i en rørende og afvekslende koncert – som skabt til eftertænksomhed og nye “Tanker om håb.» En koncert, som efterlader én med følelsen af, at der er håb i de mindste ting.

Sangene, der bliver sunget er bl.a. Ray Dee Oh ́s “Efterår” i Søren Huss ́ version. Shackles af Mary Mary, April come she will af Simon & Garfunkel og Håb af Carpark North samt egne numre.

Koncerten er gratis, alle er velkomne, og vi håber at se så mange som muligt.

Det hele finder sted på Adventkirken på Parkvej 13 i Køge, lørdag den 29 april kl 15.

Der vil være Kaffe/te og kage. Og prisen for at deltage er selvfølgelig gratis. Kom og oplev en hyggelig time sammen med os alle i Adventistkirken.
Vi har desunden forberedt flere fællsangsarrngementer så sæt allerede nu kryds i flg. lørdage om kom og vær med:

April den 29. Sangerkoncerten: Tanker om håb, v/Katja Larsen, Anja Akselbo og Linnéa Villén

Maj den 27. Forårssange mm.

Juni den 24. Sommerens sange mm.