Temadag om Adventistkirken og Johannes Åbenbaring v. Reimar Vetne

Velkommen til en spændende, lærerig, praktisk, inspirerende, og reformerende temadag om Adventistkirken og Johannes Åbenbaring v. Reimar Vetne.

temadagkoege

Hvad programmet vil omhandle:

• Vision: Adventistkirken som revolutionær banebryder (Åb 1-2)
  • Fokus: Adventistkirkens fokus midt i en kosmisk konflikt (Åb 11)
  • Håb: Lad Håbet om fremtiden forme nutiden (Åb 20-22)
  • Paneldebat om kirkens vision og fokus i 2018

Lørdag d. 28. April inviterer Køge Adventistkirke til en spændende temadag med Reimar Vetne, der lige nu arbejder bl.a. som ungdomspræst i Aalborg. Reimar vil ligeledes være en af talerne til Årsmødet 2018 på HLG.

Denne temadag i Køge vil have fokus på hvordan vi som Adventistkirke - og dermed som kristne - kan forstå og igen tage ejerskab over Johannes Åbenbaring.
Dette er vigtigt, ikke mindst i dag, i en tid med alt for mange konspirationsteorier og sensationshistorier.

Midt i denne cocktail, vil Reimar give sit syn på hvordan Johannes Åbenbaring både kan vejlede og hjælpe os til at genfinde vision, fokus og håb, men også hvordan at dette netop bliver en udfordring for os som menighed og enkeltpersoner at leve i denne tid, med alle vores udfordringer.

Programmet, med lidt flere detaljer om indholdet, ser sådan her ud:

9:45 Apostelmenigheden i Åbenbaringen 1 og 2: Kan Adventistkirken i dag blive lige så revolutionære som apostelmenigheden?
(om at give menigheden en vision om hvad den skal være i dagens samfund)

11:00 Dyret fra Afgrunden i Åbenbaringen 11: Kan Adventistkirken i dag overleve Satans sekulære angreb?
(om hvordan vi kan ha det åndelige fokus på Gud og Guds ord som gør at vi overlever i dagens ateistiske, sekulære, umoralske kultur)

14:00 Paneldebat om kirkens vision og fokus i 2018

15:30 Den nye himmel i Åbenbaringen 20-22: Hvad vi ser frem til afgør hvordan vi lever i dag