Unge musikalske talenter gæster Adventistkirken

Dato: 29/05 - 29/05

PR MGK 2018

Tirsdag d. 29. maj kl. 19.30 gæster de unge musikere fra Køge MGK traditionen tro Adventistkirken på Parkvej i Køge, hvor de vil opføre værker, som de skal spille ved deres års- og afgangsprøver.

Ved Køge Kammermusik Festival, der fandt sted i begyndelsen af maj, kunne man høre de talentfulde musikere optræde sammen med professionelle ensembler. Som en del af festivalen blev de unge undervist af professor Max Artved, der roste deres høje musikalske niveau.
Gik man glip af festivalen, eller har man lyst til et genhør, har man således chancen for at høre fremtidens professionelle musikere ved denne koncert i Adventistkirken

MGK er et treårigt kursus for særligt talentfulde unge musikere. Formålet med MGK er blandt andet at forberede eleverne til videre studier på et musikkonservatorium, og også i år glæder flere af eleverne sig til at påbegynde deres konservatoriestudier efter sommerferien.

Koncerten byder på såvel solistiske som kammermusikalske indslag med musik af mange forskellige komponister, og der er fri entré til denne ganske særlige oplevelse.