Køge Kulturnat - Fløjte- og guitarkoncert med solisterne Villén & Sjølin i Køge Adventkirke - 2. februar fra kl. 18.00 til 22.30

Dato: 02/02 - 02/02

Koge web

Køge Adventkirke er i år som noget nyt med i Køge Kulturnat den 2. februar, og inviterer til klassisk koncert med den lokale fløjtenist Linnea Villén og Allan Sjølin på guitar. Koncerten bliver en musikalsk installation over temaet lys, liv og lyd.

Cafestemning fra kl. 18.00
Dørene til Adventkirken åbnes allerede kl. 18.00 hvor alle er velkommen til at kigge forbi og se udstillinger fra hjælpeorganisationerne ADRA og Dansk Børnefond. Der vil være gratis forfriskninger til alle der kommer forbi, deriblandt varme og kolde drikke samt kage og frisklavede vafler. Derudover vil der være muligt at få en rundvisning i den arkitekttegnede kirke som er bygget op efter inspiration af israelitternes tabernakel og en indbygget smuk og finurlig reference til Adventisternes historie.

Klassisk koncert kl. 21.15 – 22.15
Fløjtenist Linnéa Villén og guitarist Allan Sjølin vil give en koncert under titlen ”Ingen lyd uden lys”. Linnéa Villén siger om koncerten: ”Koncerten kalder jeg ”Ingen lyd uden lys”. Jeg tænker her på at alt liv udspringer af lys. Min lyd er levende – derfor er den her ikke medmindre jeg er her. Lyset er ophavet til livet – og livet indeholder mange forskellige slags lys – fra den lysende sol – til den reflekterende måne, til det stille, men stædige stearinlys. Hvis man taler om lys, er skyggen og mørket ikke langt væk. Og sammenligningen med lys/lykke og mørke/sorg er også noget Allan og jeg fokuserer på denne aften. Og hvad ville da også lyset være uden mørket…? Sikkert ganske fortræffeligt, men usammenligneligt. Denne koncert er en hyldest til livet med dets lys og skyggesider.”

Der vil være musik af bl.a. Carl Nielsen, Debussy, svensk folkemusik og egne kompositioner/improvisation.

Stemningsfuld afslutning kl. 22.30
Aftenen rundes af ved at kirkens præst René Bidstrup afslutter med en stemningsfuld andagt kl. 22.30.

Velkommen til en tankevækkende aften med musik og tekst, i Adventkirkens lokaler på Parkvej 13.

Læs mere om kunstnerne:
Fløjtenist Linnéa Villén: www.linneavillen.dk